-20%
Lebilincselő kalandok, romantika, meghökkentő fordulatok - Liptai Claudia őszintesége és merészsége, pezsdítő életöröme, pikáns hu­mora első kalandregényének minden oldalát átitatja. Egyszerűen le­tehetetlen!
Anna, a fiatal és ambiciózus újságírólány Afrikába utazik, hogy egy divatmagazin számára riportot készítsen a gyönyörű, félig magyar szépségkirálynőről. Elszántan vág bele a kalandba, arra azonban nincs felkészülve, hogy ebben az ismeretlen világban nemcsak a sminkje és a bőröndjei kerülnek majd veszélybe, hanem az életét is kockára teszi. Ekkor váratlanul felbukkan a színen egy jóképű, ám legalább annyira nagyképű és idegesítő idegen, aki nemcsak a lel­két kavarja fel, de a vágyait is felkorbácsolja, bármennyire tiltako­zik ellene…
Anna hirtelen egy szövevényes bűnügy kellős közepén találja magát, és nincs más választása, mint hogy a férfi oldalán beutazza a feke­te kontinenst. Olyan rejtély nyomába erednek, amely örökre megvál­toztathatja mindkettőjük életét.
Liptai Claudia nem csak a képernyőn professzionális, most kiderül, hogy valóban mindent tud a szórakoztatásról. Sőt, azt is megmutat­ja, hogy az igazi álomnőt nem feltétlenül a világ végén kell keresni.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

260 g

Méret:

128 x 197 x 18

Oldal:

228 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633101438

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az álomnő

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek