-20%
Az "ABBA - A legenda" című könyv arról mesél, hogyan sikerült Agnethának, Björnnek, Benninek és Anni-Fridnek az, amivel egyetlen svéd popegyüttes sem dicsekedhet: tíz év leforgása alatt olyan popzenét írtak és adtak elő, amely messze túlszárnyalta hazájuk határait, és amelyet az egész világon ismertek és istenítettek. A csapatot több mint negyven éve alapították, harmincegy évvel ezelőtt oszlott fel, de a varázs még mindig nem múlt el. A nemzetközi sikerű, Mamma Mia! című musicalnek és a belőle készült filmnek köszönhetően az ABBA most is több mint 1 millió CD-t ad el évente, és ezzel továbbra is a világ legnépszerűbb együttesének számít.
Az író, Carl Magnus Palm részletesen beszámol a sikertörténetről, többek között arról, mivel foglalkoztak az együttes tajgai a nagy találkozás előtt, hogyan ismerkedtek meg, és lett belőlük két házaspár azért, hogy aztán a csúcson elváljanak, hogyan élték meg a sikerekkel teli 70-es éveket, és mihez kezdtek a nagy csapat feloszlása után.
Palm immár tizenöt éve ír és gyűjti az információkat az ABBÁ-ról. Számos könyvet írt a történetükről angol nyelven, és egyet svédül is publikált. A Polar Music tanácsadója szó szerint mestere a témának!
Ez a könyv az első svéd nyelvű, teljes körű életrajz az együttesről.
Ár: 3 599 Ft    
Megtakarítás: 900 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

670 g

Méret:

150 x 230 x 33

Oldal:

456 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9633434147

Kategória:

Zene

Sorozat:

-

Eredeti cím:

ABBA - A legenda

Eredeti ár:

4 499 Ft (megtakarítás: 900 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek