-20%
"A férfi olyan, mint a muskátli. Akkor kel életre, amikor már épp kidobná az ember."

1957 karácsonya. A Sempere & Fiai könyvkereskedésben felbukkan egy baljós alak, és könyvet dedikál az épp távol levő segédnek. A segéd Fermín Romero de Torres, a könyv a Monte Cristo grófja. A nagyszájú, vagány Fermín a dedikáció láttán elsápad, és attól kezdve egyre furcsábban viselkedik.
Barátja, Daniel Sempere nyomozni kezd a baljós alak után, és elképesztő történetet göngyölít fel. A szálak a polgárháborúig, a Montjuic hegy tetején terpeszkedő barcelonai börtönerőd - a "mennyország" - 13-as cellájáig vezetnek. Ahonnan a fogoly általában zsákba kötve távozik...

A mennyország fogságában Fermín regénye. A szerelmes természetű, éles eszű és csípős nyelvű, aranyszívű kalandoré, aki már nagyon szeretne révbe érni.

Carlos Ruiz Zafón (1964-) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, rendkívül népszerű spanyol író. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították. Az Elfeledett Könyvek Temetője című sorozata A szél árnyéka, az Angyali játszma és A mennyország fogságában után hamarosan tetralógiává bővül.
Ár: 2 632 Ft    
Megtakarítás: 658 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Előrendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

400 g

Méret:

142 x 197 x 0

Oldal:

318 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9634055297

Kategória:

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A mennyország fogságában

Eredeti ár:

3 290 Ft (megtakarítás: 658 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek