Angyalok és démonok világa
-20%
Mitől válhat teljessé az ember? Talán a tudástól? A regény, amellett, hogy egy manapság divatos téma "szakértőjévé" tesz, lerántja a leplet a láthatatlanról és bepillantást enged egy kíváncsian várt világba.
Miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok az életünkben?
Az igaz történeteken alapuló izgalmas könyv a főszereplő és környezete lebilincselő élettörténetein keresztül nyújt nem hétköznapi válaszokat. A megoldhatatlan megoldhatóvá, a felfoghatatlan felfoghatóvá, az elképzelhetetlen elképzelhetővé válik.
Mindig a jó győz? Ki irányítja ezt a világot? És ki irányítja az embert? Életbevágó kérdések merülnek fel az olvasó fejében, miközben a történet sodrása magával ragadja, kikapcsolja és szórakoztatja.
Thomas, a sármos üzletember, különleges "ajándékot" kap, melynek egyedüli célja, hogy a körülötte élők sorsát megváltoztassa. Utazásai alatt sokféle emberrel találkozik, a francia Riviéra milliárdosaitól az erdélyi kisfalu nincstelenjéig. A történet kibontakozása során kiderül, hogy halandó létére képes lesz-e élni lehetőségeivel, betölteni küldetését és megfelelően használni "ajándékát", vagy a csapdák fogja lesz. Az angyalok és démonok tevékenységét és jellemét, a főszereplő körül zajló eseményeken keresztül ismerhetjük meg.
A könyv regény - nem tanulmány!
A történet szálait a képzelet vezeti, viszont a kitalált szereplők "magukra vállalták" a valódi szereplők - az igaz történetek átélőinek - kínjait és örömeit, kudarcait és sikereit; időnként egészen a sírig (vagy azon túl is...).
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

420 g

Méret:

134 x 204 x 28

Oldal:

358 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630875509

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A láthatatlan harc

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek