Rejtelmek, trükkök, praktikák
-20%
A halászlé hungarikum.
A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot. Egy gazdagon illusztrált fejezetben külön foglalkozik az élő hal felbontásával és feldolgozásával. Ebben sem, és másban sem feltételez előképzettséget vagy konyhai gyakorlatot, így segítségével akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez - de a könyv még a tapasztalt profik számára is tartogat újdonságot.
A szerző negyven éves tapasztalata kikristályosodott eredményét írta le a könyv hasábjain, hogy ez a tudás ne csak a mesterszakácsok, ne csak néhány ember féltve őrzött műhelytitka legyen. Így az eddig "titkosan" őrzött recept és ízvilág sok más magyar hagyománnyal együtt fennmaradhat az utókor számára.
Ár: 1 996 Ft    
Megtakarítás: 499 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

340 g

Méret:

167 x 236 x 11

Oldal:

64 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9639919556

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A halászlé titkai

Eredeti ár:

2 495 Ft (megtakarítás: 499 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek